Met Jeroen en Gerdien zijn we sinds 2023 gaan samenwerken. Op de Dykhoeve zorgen 8 zeugen van het ras Topigs50 die gekruist worden met Duroc voor een constante stroom biggen. Deze biggen worden in groepen van 20 à 25 elke paar weken in een vers perceel met allerlei gewassen geplaatst en bijgevoerd met ruwvoer (mais, luzerne en kruidenrijk gras), hetzelfde als wat de Simmentaler runderen op de boerderij krijgen. Zo wordt dus bijna alle voer op het bedrijf geteeld waar alle eigen mest ook wordt afgezet en er een circulair systeem ontstaat. Omdat er natuurlijk ook een uitgaande stroom is - het vlees - wordt een eiwitmengsel van Voerwaarts bijgevoerd dat afkomstig is van rest- en retourstromen van humaan voedsel.
Nagenoeg alle vlees van de Dykhoeve wordt op woensdag, vrijdag en zaterdag in de prachtige eigen winkel verkocht. De Dykhoeve heeft geen webshop en levert niet aan de horeca, waardoor de samenwerking met BGV zorgt voor wederzijds voordeel. Jeroen en Gerdien werken samen met een vleesverwerker/worstenmaker uit Zevenaar wat zorgt voor constant hoge kwaliteit en korte logistieke lijnen. Meer informatie op www.dykhoeve.nl